10 utawa 15 menit darurat uwal AMBEGAN Apparatus EEBD

Short Description:


  • Min.Order Quantity: 10 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C, Alibaba Trade Assurance, Paypal, etc.
  • Potongan: $ 70 ~ $ 100 / Set
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan:

    ◆ Sampon SOLAS 1974 lan Amandemen paling anyar

    ◆ Gunakake kanggo wong nalika uwal darurat, iku dhuwur-kinerja pribadi peralatan protèktif ambegan kanggo nglindhungi.

    ◆ asas Pakaryan: ngurangi gas tekanan dhuwur kanggo gas meksa medium menyang 0.6 ~ 0.9 MPa ing slinder, mili kanggo hood kanggo ambegan manungsa.

    ◆ Certificate: CCS / EC

    model THDF10-1 THDF15-1
    volume silinder Air 2.2L 3L
    bobot ≤6kg ≤8.5kg
    Duration ≥10mins ≥15mins
    meksa apa Normal 210 Bar 210 Bar
    ukuran packing 52 * 16 * 28cm 52 * 16 * 28cm
    meksa ngukur bisa digunakake ing lingkungan peteng bisa digunakake ing lingkungan peteng
    visor materi pc, anti-pedhut materi pc, anti-pedhut
    Tapes luwes & snug luwes & snug
    persetujuan CCS / EC CCS / EC

     

    packing:

    1set / CTN, 52 * 16 * 28cm, 8 / 8.5KG

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk