Prakawis kita - Shanghai QianGang Marine Industrial Co., Ltd

Babagan awake dhewe

Kanthi ngembangaken 20-taun ', Shanghai QianGang Marine Industrial Co., Ltd dados produsen profesional kanggo kaca khusus Marine Safety Products lan kualitas layanan.

Minangka Supplier paling gedhe saka Marine Safety Products, kita kudu Kantor lan Warehouse ngendi dumunung ing Shanghai, Tiongkok. Iku banget trep kanggo ketemu kita ngrembug bisnis lan mriksa barang langsung ing mining kita.

Products utama kita kalebu  Life Buoy &  light, Life Jacket & Light,Firefighting Outfit, Fire Hose & Nozzle, Fire Extinguisher, Ladders & parts, Pyrotechnic Signals, Life Raft & Accessories and some Other Marine supplies. Most of these products got CCS and EC/MED certificate. Each order we will provide the valid certificates for our clients.

QianGang wis setya kanggo nyedhiyani produk paling apik lan layanan paling apik kanggo klien kita. Dibandhingake karo MediaWiki, kita luwih Care babagan hubungan karo klien kita. Kita pracaya bisnis long lan anteng bakal nyedhiyani kita MediaWiki cukup. Lan QianGang ngupadosi saben klien, ora prakara lagi cilik utawa amba, kita mung nyoba kita paling apik kanggo njaluk kepuasan lan tetep kesehatan kita bisnis lan akeh cepet.