termal jampel Neoprene buoyant kecemplung miturut

Short Description:


  • Min.Order Quantity: 10 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C, Alibaba Trade Assurance, Paypal, etc.
  • Rega FOB: $ 75 ~ $ 87
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan:

    ◆ Sampon SOLAS 1974 lan Amandemen paling anyar

    ◆ Main Material: CR ditambahi Neoprene Composite Kain

    ◆ Design: buoyancy sipate, bisa digunakake tanpa lifejacket. Ana guling konco, supaya sirah liwat banyu.

    ◆ Accessories: cahya Lifejacket, singsot, baja sabuk stainless.

    ◆ Size: S: 1500-1650mm M: 1650-1800mm L: 1800-1950mm XL: 1950-2050mm

    ◆ protèktif Thermal: Ing suhu awak ora bakal 2 ℃ ngisor saka suhu normal sawise mbaptis ing 0 ℃ ~ 2 ℃ banyu statis kanggo 6 jam.

    ◆ Certificate: CCS / EC  

    Packing rincian:

    siji kecemplung miturut dikempalken ing tas lan 2 bêsik dikempalken ing karton sing

    ukuran Packing: 62 * 53 * 39cm, NW. 12kg, GW. 13.4kg.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk