Tipe SOLAS urip gethek, uncalan sagara

Short Description:


  • Min.Order Quantity: 10 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C, Alibaba Trade Assurance, Paypal, etc.
  • Rega FOB: $ 737 ~ $ 2245
  • Detail produk

    Tags Product

    Fitur & Specifications
    1. sistem Inflasi aktif dening baris pelukis canister nalika needed.
    2. Gas inflasi dening silinder CO2
    3. International orange, pindho canopy dilapisi karo Panel recto-termenung
    4. Rain koleksi banyu talang
    5. Ventilation lan pengamatan port
    6. Gedhe stabil ballasted peripheral kanthong
    7. Kanthi mbukak lawang karo andha asrama cekap lan gawe piranti. 10 kanggo 35 versi wong uga kalebu ngleboke bali tambahan karo ramp cekap kanggo munggah pesawat saka segara.
    8. njaba lan lifelines internal uga digunakake minangka sing duwe tangan
    9. Comprehensive pusat internasional layanan
    10. Stowage max dhuwur: 36m dpl utawa luwih marang panyuwunan khusus
    11. Kode LSA disetujoni Pack A utawa B
    12. Canister kalebu Bandulan, tali & operasi line

     

    wangun segi wolu Long segi wolu
    Max Wong 6 8 10 12 15 16 20 25 30 35
    Length (mm), ± 1000 2170 2460 2730 2990 3300 3350 4390 4770 5576 6070
    Jembar (mm), ± 1000 2170 2460 2730 2990 3300 3350 3040 3370 3275 3540
    Dhuwur (mm), ± 50 1250 1300 1400 1400 1500 1500 1500 1500 1600 1700
    Apa meksa, KPA 13.3
    Cylinder Volume (L) Tiket Quantity 4 × 1 5 × 1 6 × 1 7,5 × 1 9 × 1 9 × 1 6 × 2 7 × 2 9 × 2 12,5 × 110 × 1
    Cylinder Volume, g CO2 ± 500 2400 3000 3600 4400 5400 5600 3500 4200 5600 8000/6200
    N2 ± 200 200 250 250 300 370 400 240 280 400 600/400
    Size packing Dia (mm) 545 545 615 615 675 675 700 730 730 745
    Length (mm) 1045 1045 1090 1090 1135 1135 1285 1440 1440 1485
    Total Bobot, kg ≤ 78 90 107 122 137 142 170 185 198 220

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk