• banner2-1
 • banner3-2
 • banner1-2
 • Сертификат

  Сертификат

  Most of our products approved SOLAS approval. The original certificate could be provided with the goods together.
 • професија

  професија

  20-Year Industry Experience of Marine Safety Equipment.
 • услуги

  услуги

  7*24 online services. Smooth communication is one of our advantage First class after-sale service you will be experienced from us.
 • 170622115252

ЗА НАС

QianGang е посветена на обезбедување на најдобрите производи и најдобрите услуги за нашите клиенти. Во споредба со профит, ние повеќе се грижат за односи со нашите клиенти. Ние веруваме долга и стабилна бизнис ќе ни обезбеди разумна добивка. И QianGang негува секој клиент, без оглед на тоа што тие се мали или големи, ние само се обидуваме се потрудиме да се добие вашето задоволство и ги одржуваме нашите бизнис здравјето и брзо расте.

 

НАУЧИ ПОВЕЌЕ

Избрана Производи