За нас - Шангај QianGang морска Индустриски копродукции, ООД

за нас

Со 20 години развој, Шангај QianGang морска Индустриски копродукции, Ltd станува професионална производителот за извоз на специјализирани морски производи за безбедност и квалитет на услугата.

Како најголем снабдувач на морска безбедност на производи, имаме канцеларија и магацин, каде што се наоѓа во Шангај, Кина. Тоа е многу погодно да се сретне со нас да разговараат за бизнис и проверка на производи директно во нашиот магацин.

Нашите главни производи вклучува  Life Buoy &  light, Life Jacket & Light,Firefighting Outfit, Fire Hose & Nozzle, Fire Extinguisher, Ladders & parts, Pyrotechnic Signals, Life Raft & Accessories and some Other Marine supplies. Most of these products got CCS and EC/MED certificate. Each order we will provide the valid certificates for our clients.

QianGang е посветена на обезбедување на најдобрите производи и најдобрите услуги за нашите клиенти. Во споредба со профит, ние повеќе се грижат за односи со нашите клиенти. Ние веруваме долга и стабилна бизнис ќе ни обезбеди разумна добивка. И QianGang негува секој клиент, без оглед на тоа што тие се мали или големи, ние само се обидуваме се потрудиме да се добие вашето задоволство и ги одржуваме нашите бизнис здравјето и брзо расте.