Rreth Nesh - Shanghai QianGang Detare Co Industriale, Ltd

Rreth nesh

Me zhvillimin e 20-vjet, Shanghai QianGang Detare Industriale Co, Ltd, bëhet një prodhues profesional të eksportit të specializuara Marine Safety Produkte dhe cilësinë e shërbimit.

Si furnizuesi më i madh i Detare Siguria Produkte, ne kemi zyrë dhe depo ku ndodhet në Shanghai, Kinë. Është shumë i përshtatshëm për të na takohen për të diskutuar të biznesit dhe shikoni produktet direkt në magazinë tonë.

Produktet kryesore tona përfshin  Life Buoy &  light, Life Jacket & Light,Firefighting Outfit, Fire Hose & Nozzle, Fire Extinguisher, Ladders & parts, Pyrotechnic Signals, Life Raft & Accessories and some Other Marine supplies. Most of these products got CCS and EC/MED certificate. Each order we will provide the valid certificates for our clients.

QianGang është e angazhuar për të siguruar produkte të mira dhe shërbime më të mira për klientët tanë. Krahasuar me fitim, ne më shumë kujdes në lidhje me marrëdhëniet me klientët tanë. Ne besojmë se biznesit të gjatë dhe të qëndrueshme do të na japin fitim të arsyeshëm. Dhe QianGang ushqej çdo klient, pa marrë parasysh se ata janë të vogla apo të mëdha, ne vetëm përpiqemi të mira tona për të marrë kënaqësinë tuaj dhe për të mbajtur shëndetin tonë të biznesit dhe në rritje të shpejtë.