10 atawa 15 menit Darurat kabur engapan aparat EEBD

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 10 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, Alibaba Trade jaminan, PayPal jrrd
  • FOB Harga: $ 70 ~ $ 100 / Siapkeun
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi:

    ◆ matuh SOLAS 1974 sarta amandemen na panganyarna

    ◆ Paké keur urang lamun ngewa darurat, éta mangrupakeun-kinerja tinggi pribadi parabot pelindung engapan ngajaga maranéhna.

    ◆ prinsip ngagawekeun: ngurangan gas tekanan tinggi mun gas tekanan sedeng kana 0,6 ~ 0.9 Mpa dina silinder nu, ngalir ka tiung keur engapan manusa.

    ◆ bijil: CCS / EC

    model THDF10-1 THDF15-1
    volume silinder hawa 2.2L 3L
    beurat ≤6kg ≤8.5kg
    waktu ≥10mins ≥15mins
    tekanan kerja normal 210 Bar 210 Bar
    ukuran packing 52 * 16 * 28cm 52 * 16 * 28cm
    tekanan gauge bisa dipaké di lingkungan gelap bisa dipaké di lingkungan gelap
    visor bahan pc, anti kabut bahan pc, anti kabut
    kasét adjustable & snug adjustable & snug
    kasatujuan CCS / EC CCS / EC

     

    packing:

    1set / CTN, 52 * 16 * 28cm, 8 / 8.5KG

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali