ABC portabel bubuk kimiawi garing extinguisher DCP seuneu

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 10 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, Alibaba Trade jaminan, PayPal jrrd
  • FOB Harga: $ 8.8 ~ $ 81,8 / Piece
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi

    ◆ Jumlah Modél: MFZ / ABC 2/4/5/6/8/9

    ◆ Peunteun Seuneu: 1A 21B CE

    ◆ tekenan ngagawekeun: 1.2Mpa

    ◆ tekanan Test: 2.1-2.5Mpa

    ◆ bahan Silinder: ST13 Steel

    ◆ Validitas: 3 taun

    ◆ bijil: CCS / EC

     

    packing:

    4pcs / kotak karton


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali