Nepangkeun - Shanghai QianGang Kelautan Industrial Co., Ltd

Tentang Kami

Kalayan ngembang 20-taun ', Shanghai QianGang Kelautan Industrial Co., Ltd janten produsén profésional ekspor husus Kelautan Kasalametan Produk sarta kualitas layanan.

Salaku supplier pangbadagna ti Kelautan Kasalametan Produk kami boga Kantor na Gudang mana lokasina di Shanghai, Cina. Ieu pohara merenah pikeun minuhan kami ngabahas bisnis jeung pariksa produk langsung di gudang urang.

Produk Main kami ngawengku  Life Buoy &  light, Life Jacket & Light,Firefighting Outfit, Fire Hose & Nozzle, Fire Extinguisher, Ladders & parts, Pyrotechnic Signals, Life Raft & Accessories and some Other Marine supplies. Most of these products got CCS and EC/MED certificate. Each order we will provide the valid certificates for our clients.

QianGang geus komitmen nyadiakeun produk pangalusna sarta jasa pangalusna pikeun klien urang. Dibandingkeun jeung kauntungan, urang leuwih paduli ngeunaan hubungan kalayan klien urang. Simkuring yakin bisnis panjang tur ajeg bakal nyadiakeun kami kauntungan lumrah. Sarta QianGang cherish unggal klien, euweuh urusan aranjeunna leutik atawa badag, urang ngan coba pangalusna kami pikeun meunangkeun kapuasan anjeun sarta tetep kaséhatan bisnis urang jeung tumuwuh gancang.