CCS / EC disatujuan Seuneu jas

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 10 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, Alibaba Trade jaminan, PayPal jrrd
  • FOB Harga: $ 70 ~ $ 300 / set
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi:

    ◆ matuh SOLAS 1974 sarta amandemen panganyarna na, SSK Code surah 3, EN469-2005

    ◆ Atur sandang insulated diwangun ku: insulated jaket, calana, hoods, sarung, overshoes, helmets seuneu, sapatu seuneu

    ◆ lawon: Aluminium foil - Aramid komposit

    ◆ Tujuan: Ieu mangrupakeun parabot pelindung pribadi pikeun patugas pemadam kebakaran nalika deukeut jeung zone seuneu ngalawan panas radiasi kuat. Ieu miboga aplikasi nu lega dina widang pertambangan, metallurgy, shipbuilding na firefighting.

    ◆ Performance: papisah suhu luhur, anti seuneu retardant

    ◆ Warna: Silver

    ◆ Ukuran: Busana panjangna 840mm, Calana panjangna 1030mm

    ◆ bijil: CCS / EC

     

    packing:

    2sets / CTN, 61 * 38 * 36CM, 14 / 15KGS


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali