CO2 extinguisher seuneu portabel

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 10 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, Alibaba Trade jaminan, PayPal jrrd
  • FOB Harga: $ 40,3 ~ $ 74 / Piece
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi

    ◆ Jumlah Modél: MT / 5 MT / 7

    ◆ Seuneu Rating: 34B, 55B

    ◆ test Cai pencét awak: 25Mpa

    ◆ Jenis extinguishing agén: CO2

    ◆ kuantitas extinguishing agén: 5KG / 7KG

    ◆ Validitas: 3 taun

    ◆ bijil: CCS / EC

     

    packing:

    4pcs / kotak karton

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali