insulasi termal Neoprene buoyant immersion jas

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 10 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, Alibaba Trade jaminan, PayPal jrrd
  • Harga FOB: $ 75 ~ $ 87
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi:

    ◆ matuh SOLAS 1974 sarta amandemen panganyarna

    ◆ Main Bahan: CR dimekarkeun Neoprene komposit lawon

    ◆ Desain: buoyancy inherently, bisa dipaké tanpa lifejacket. Aya bantal hiji balik, tetep sirah ngaliwatan cai.

    ◆ Asesoris: lampu Lifejacket, kacapi, baja abah steel.

    ◆ Ukuran: S: 1500-1650mm M: 1650-1800mm L: 1800-1950mm XL: 1950-2050mm

    ◆ pelindung effect: Suhu awakna moal jadi 2 ℃ leuwih handap suhu normal sanggeus immersing dina 0 ℃ ~ 2 ℃ cai statik pikeun 6 jam.

    ◆ bijil: CCS / EC  

    Paking rinci:

    salah immersion jas dipak dina kantong jeung 2 lembar dipak dina karton anu

    Ukuran packing: 62 * 53 * 39cm, NW. 12kg, GW. 13.4kg.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali