tali tangga Pilot urang

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 10 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, Alibaba Trade jaminan, PayPal jrrd
  • FOB Harga: $ 21,5 ~ $ 30 / Piece
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi

    ◆ Jumlah Modél: ISO799-SX-LX

    ◆ Struktur: Ladders Gabungan

    ◆ Bagean: hambalan kai

    ◆ Bahan: willow jeung karét

    ◆ Orifice: 25mm

    ◆ Panjang: leuwih ti 10M

    ◆ The Max qty tina hambalan: 30steps

    ◆ Short Board: 525 * 115 * 28 atanapi ti 30 nepi ka 60

    ◆ Long Board: 1800 * 115 * 28

    ◆ Jarak antara dua hambalan tatangga: 330 +/- 20mm

     

    packing:

    anyaman kantong


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali