Beureum Hand flare

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 10 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, Alibaba Trade jaminan, PayPal jrrd
  • FOB Harga: $ 2 ~ $ 4 / PC
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi:

    ◆ matuh SOLAS 1974 sarta amandemen panganyarna

    ◆ inténsitas Lampu: 15000cd

    ◆ Ukuran: Ф27 * 145mm

    ◆ kaduruk warna: beureum

    ◆ kaduruk waktu: ≥60s

    ◆ Beurat: <0.17kg

    ◆ Validitas: 3 taun

    ◆ bijil: CCS / EC  

    packing:

    60pcs / CTN,  38 * 22 * 20CM,  10 / 10.55 KGS


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali