SOLAS batré litium lampu jaket hirup

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 10 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, Alibaba Trade jaminan, PayPal jrrd
  • FOB harga: US $ 4,5 ~ AS $ 6,5
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi: 

    ◆ matuh SOLAS 1974 sarta amandemen panganyarna

    ◆ Manual switch na cai otomatis

    ◆ Illuminant: LED

    ◆ waktos flare: leuwih ti 8 jam                      

    ◆ inténsitas Luminous: leuwih ti 0.75cd

    ◆ Flash Frékuénsi: 50-70 kali / menit

    ◆ batre: Litium batré CR123A

    ◆ Beurat: ≤150g

    ◆ Validitas: 5 taun

    ◆ bijil: CCS / EC

    packing:

    100pcs / CTN, 47 * 29.5 * 28.5CM, GW. 9KG


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali