Ketik A SOLAS hirup rakit, buang overboard

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 10 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, Alibaba Trade jaminan, PayPal jrrd
  • Harga FOB: $ 737 ~ $ 2245
  • jéntré produk

    Tags produk

    Fitur & Spesifikasi
    1. sistem Inflasi diaktipkeun ku garis pelukis ti teromol lamun diperlukeun.
    2. Gas inflasi ku silinder CO2
    3. International jeruk, ganda kanopi layered kalawan panels recto-reflective
    4. Hujan kempelan cai talang
    5. ventilasi jeung observasi port
    6. Badag stabilisasi ballasted periferal kantong
    7. pinuh muka lawang jeung tangga kosan dipasangan na towing alat. 10 nepi ka 35 versi baé ogé ngawengku hiji lawang deui tambahan kalayan tanjakan dipasangan for kosan ti laut.
    8. kaluar jeung lifelines internal oge dipake salaku Panyekel leungeun
    9. komprehensif puseur internasional jasa
    10. Stowage max jangkungna: 36m dpl atawa saluhureuna kana pamundut husus
    11. Code LSA disatujuan pak A atawa B
    12. teromol ngawengku Lawu, tali & operasi garis

     

    wujud Octagonal panjang Octagonal
    Max jalma 6 8 10 12 15 16 20 25 30 35
    Panjang (mm), ± 1000 2170 2460 2730 2990 3300 3350 4390 4770 5576 6070
    Lebar (mm), ± 1000 2170 2460 2730 2990 3300 3350 3040 3370 3275 3540
    Jangkungna (mm), ± 50 1250 1300 1400 1400 1500 1500 1500 1500 1600 1700
    Gawe bareng tekenan, kPa 13,3
    Silinder Jilid (L) × kuantitas 4 × 1 5 × 1 6 × 1 7,5 × 1 9 × 1 9 × 1 6 × 2 7 × 2 9 × 2 12,5 × 110 × 1
    Silinder Jilid, g CO2 ± 500 2400 3000 3600 4400 5400 5600 3500 4200 5600 8000/6200
    N2 ± 200 200 250 250 300 370 400 240 280 400 600/400
    Ukuran packing Omod (mm) 545 545 615 615 675 675 700 730 730 745
    Panjang (mm) 1045 1045 1090 1090 1135 1135 1285 1440 1440 1485
    Total Beurat, kg ≤ 78 90 107 122 137 142 170 185 198 220

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali